В очікуванні битви футбольних титанів

25 КВІТНЯ 2018 17:28

Сьогодні ввечері німецька «Баварія» та іспанський «Реал» зіграють в першому півфінальному матчі футбольної Ліги чемпіонів. Зустріч відбудеться на «Альянц-Арені» в Мюнхені.  

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Euro News.  

Ці команди вважаються головними фаворитами цьогорічного турніру. Рік тому вони грали в чвертьфіналі, і тоді іспанський клуб з великими труднощами зумів перемогти мюнхенців.  

Всього ж в головному єврокубку «Баварія» і «Реал» зустрічалися 24 рази при повній рівності в результатах - по 11 перемог і дві нічиї. По ходу нинішнього сезону в тренерському штабі «Баварії» відбулися перестановки - команду очолив Юпп Хайнкес, з яким клуб виграв турнір в 2013 році.  

Після невдалого виступу в чемпіонаті Іспанії «Реал» зробив ставку на Лігу чемпіонів, при цьому королівський клуб не без зусиль пробився в півфінал, здолавши минулорічного фіналіста - італійський «Ювентус».  

«Реал» переміг в двох останніх фіналах турніру, і підопічні Зінедіна Зідана розраховують на третій титул поспіль, чого в головному єврокубковому турнірі не траплялося з 1973 року.   

Всього на рахунку «Реала» 12 титулів, «Баварія» вигравала Кубок європейських чемпіонів п'ять разів.

 

Спорт, 25.04.2018 17:28