Фото: соцмережі

В окупованому Мелітополі пролунав вибух, — мер Федоров

Ввечері у неділю, 19 листопада, у тимчасово окупованому Мелітополі пролунали вибухи. Офіційно окупаційна влада поки не коментувала інцидент.

Про це у Telegram повідомляє міський голова Мелітополя Іван Федоров. Вибух пролунав ввечері. Подробиці чергової "бавовни" у стані ворога поки невідомі.

"Щойно вибух у тимчасово окупованому Мелітополі. Деталі згодом", — написав Федоров.

Раніше у Мелітополі внаслідок вибуху в штабі окупантів було знищено офіцерів Російської Федерації. Акцію помсти реалізували представники місцевого руху опору. Зазначається, що інцидент стався у захопленому росіянами приміщенні "Нової пошти" на вулиці Дмитра Донцова. Там загарбники розмістили свій штаб. 

За інформацією ГУР, за рік до зібрання росіяни перекрили автомобільний рух на прилеглому відрізку дороги ― від підприємства "Мелітопольський автогідроагрегат" (АГАТ) до колишнього Мелітопольського заводу холодильного машинобудування "Рефма". Обидва об'єкти промисловості московські загарбники перетворили на військову базу.

Також 13 листопада у Токмаку Запорізької області пролунали одразу три вибухи. Місцеві мешканці підтвердили, що було доволі гучно.

Нагадаємо, що 10 листопада російські загарбники затримали 15-річного підлітка в Токмаку Запорізької області. Його звинувачують у нібито "підготовці теракту".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.11.2023 19:59