Скріншот з відео

В Олешках дрон-камікадзе атакував авто з пропагандистом: з'явилося відео наслідків

У тимчасово окупованих Олешках невідомий безпілотник атакував автомобіль російського пропагандиста. Машина зазнала серйозних ушкоджень, окупаційний блогер отримав легкі поранення.

Відео наслідків опублікували у пропагандистських Telegram-каналах. 

Авто з російським військкором вистежили з квадрокоптера та атакували. Пропагандистові посікло уламками голову. Найбільше ушкоджень зазнало авто. Сам посібник окупантів показав на відео перші секунди після атаки.

"Триває обстріл. Десь поруч прилетіло, намагаються добити мою машину, треба звідси терміново йти", — сказав пропагандист.

Зазначимо, що російське інформагентство News Front, де й працює військкор, було створено у березні 2014 року у Криму. Під час вторгнення окупантів на півострів озброєні люди захопили приміщення та ресурси штаб-квартири Центру журналістських розслідувань у Сімферополі.

Нагадаємо, 22 липня в тимчасово окупованих Олешках на Херсонщині підірвали будинок місцевого колаборанта та гауляйтера Георгія Журавка. За інформацією місцевих медіа, вибух стався за адресою вул. Крилова, 165. Саме там зареєстрована земельна ділянка та нерухомість Журавка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.08.2023 16:47