Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

В Токмаку пролунав гучний вибух: окупанти повідомляють про роботу ППО

У суботу, 14 жовтня, у тимчасово окупованому Токмаку пролунав потужний вибух. "Влада" повідомляє про роботу протиповітряної оборони.

Про це у Telegram повідомляє міський голова Мелітополя Іван Федоров. За його словами, мешканці повідомили про гучний вибух.

"Токмак, добрий вечір. Мешканці повідомляють про гучний вибух. Окупанти відразу звітують про "певео", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ввечері у четвер, 12 жовтня, у російському Брянську пролунав вибух. На місці "прильоту" розпочалася сильна пожежа. Місцева влада переконує, що сили РЕБ приглушили невідомий безпілотник.

Раніше в Маріуполі українські партизани завдали чергового болючого удару окупантам. Сили спротиву підпалили російський військовий склад. За словами радник міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, тепер окупантам буде складніше будувати укріплення.

13 жовтня в Мелітополі о 07:40 партизани підірвали потяг, який щодня возив із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного боєприпаси та паливо. У зворотному напрямку він забирав пошкоджену техніку та награбоване у вигляді залізної руди, зерна та іншого майна. Тепер окупанти мають пошкодження логістичного шляху.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.10.2023 17:46