У рідному місті Монастирського з’явиться вулиця на його честь

Хмельницька міська рада назве одну з вулиць Хмельницького на честь загиблого міністра МВС Дениса Монастирського. Депутати підтримали ініціативу комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку.

Про це повідомила очільниця політичної партії "Слуга Народу" Олена Шуляк.

Хмельницький є рідним містом Дениса Монастирського.

"Ще у лютому ми звернулися до місцевої влади Хмельницького, рідного міста Дениса Монастирського, з пропозицією назвати на його честь вулицю. Він багато зробив для нашої країни і заслуговує на це. Топонімічна комісія міськради вже шукає найбільш достойний об’єкт, якому присвоять ім’я Дениса Монастирського", — повідомила Шуляк.

 

Трагедія в Броварах

Гвинтокрил ДСНС 18 січня впав поруч із дитячим садком та житловим будинком у Броварах. У будівлях перебували люди. Серед загиблих керівництво Міністерства закордонних справ: очільник МВС Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Внаслідок падіння гвинтокрила у Броварах на дитячий садок загинули 14 людей. Травмовано 25 осіб. У будівлі дитячого садка завершено пошуково-рятувальні роботи.

Служба безпеки України розпочала досудове розслідування за фактом падіння гелікоптера в Броварах. Слідчі розглядають декілька версій.

Нагадаємо, після трагедії в Броварах міністрам заборонили літати на гелікоптерах. На сьогодні міністрам дозволено пересуватися лише на автівках.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 28.03.2023 14:35