В "Укренерго" повідомили, як відбувається відновлення електрики в областях

23 ЖОВТНЯ 2022 16:57

В Україні продовжують відновлювати живлення після обстрілу окупантами об'єктів енергетики 22 жовтня. Наразі по всій країні 70 ремонтних бригад ремонтують інфраструктуру.

Про це повідомляє TrueUA із посиланням на НЕК "Укренерго".

Працівники вже відновили живлення на Хмельниччині. Також тривають роботи для відновлення енергопостачання Рівненщини, Черкащини та на Волині.

Зазначається, що з 12:00 "Укренерго" був змушений віддати команду на обмеження споживачів Києва, Київської області, Чернігівщини, Черкащини та Житомирщини. Це необхідно, щоб уникнути перевантаження мереж в цих регіонах.

Зауважимо, що у Києві 23 жовтня почалися стабілізаційні відключення світла. Компанія "Київські електромережі" надала спрощений графік відключень. Відключення мають тривати не більше чотирьох годин. Однак в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час.

Про час та тривалість можливих відключень та відновлення постачання світла ДТЕК Київські електромережі обіцяють повідомляти додатково на сайті та сторінках в соцмережах.

Нагадаємо, напередодні російські окупанти знову атакували енергетичні об'єкти України. Через це жителі низка областей залишилася без електроенергії та частково – без водопостачання.

Суспільство, 23.10.2022 16:57