Фото: Instagram Яремчука

"Валенсія" ухвалила рішення щодо українця Яремчука: яка позиція іспанського клубу

Іспанська "Валенсія" вирішила достроково не розривати оренду українського нападника Романа Яремчука, контракт якого належить "Брюгге". Футболіст залишиться у клубі до кінця сезону.

Про це повідомляє Sin Ataduras. За даними джерела, "летючі миші" збережуть Яремчука, а сам форвард ніколи не розглядав варіант з достроковим відходом з "Валенсії".

Варто відзначити, що саме по завершенню поточного сезону спливає термін оренди Романа Яремчука. Цього сезону 28-річний українець забив два голи у 16 матчах.

Цікаво, що на початку січня Роман Яремчук відзначився голом в матчі 19-го туру Ла Ліги проти "Вільярреала". Це його дебютний гол в чемпіонаті Іспанії.

Раніше повідомлялось, що "Валенсія" може припинити орендну угоду з форвардом збірної України Романом Яремчуком. Наш земляк близький до відходу з клубу вже цього січня.

Нагадаємо, півзахисник "Челсі" та збірної України Михайло Мудрик отримав нагороду найкращого гравця 1/4 фіналу Кубка англійської ліги. Футболіст відмінно проявив себе у матчі з "Ньюкаслом".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 09.01.2024 23:51