Фото: Instagram Яремчука

"Розрядив гармату": український форвард забив дебютний гол у чемпіонаті Іспанії (відео)

У вівторок ввечері, 2 січня, український нападник "Валенсії" Роман Яремчук відзначився голом в матчі 19-го туру Ла Ліги проти "Вільярреала". Це його дебютний гол в чемпіонаті Іспанії.

28-річний форвард відкрив рахунок вже на четвертій хвилині поєдинку. Це перший забитий м’яч нападника в Ла Лізі, раніше він забивав за "Валенсію" лише в Кубку. Загалом це другий гол футболіста у 15 іграх за іспанський клуб.

Роман Яремчук знайшов вільний простір у штрафному майданчику та спрямував м'яч під ліву стійку, замкнувши передачу, яку виконав Хосе Гая.

Статистика Яремчука у матчі з "Вільярреалом"

Роман Яремчук відіграв 70 хвилин та отримав найвищу оцінку — 8,2. Таку ж оцінку отримав автор двох реалізованих пенальті Пепелу.

28-річний українець забив гол, завдав два удари в площину воріт, провів два вдалі обведення з двох, втратив один гольовий момент, зробив 22 дотики до м’яча, віддав сім точних передач з 11 (64%), виграв три верхові дуелі з трьох, двічі сфолив, сім разів втратив м’яч, один раз його виніс та двічі відібрав.

Раніше повідомлялось, що "Валенсія" може припинити орендну угоду з форвардом збірної України Романом Яремчуком. Наш земляк близький до відходу з клубу вже цього січня.

Нагадаємо, що 2 грудня в німецькому Гамбурзі відбулася церемонія жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи 2024 року. Збірна Україна, яка продовжує змагання за одну з останніх путівок на турнір, дізналася ймовірних суперників. У разі успіху Україна змагатиметься в групі E. До неї потрапили збірні Бельгії, Словаччини та Румунії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 03.01.2024 08:55