Фото: Instagram Яремчука

"Валенсія" хоче припинити співпрацю з українським нападником: де продовжить кар'єру Яремчук

Іспанська "Валенсія" може припинити орендну угоду з форвардом збірної України Романом Яремчуком. Наш земляк близький до відходу з клубу вже цього січня.

Про це повідомляє бельгійське видання Voetbal Nieuws. За даними джерела, "Валенсія" хоче достроково розірвати орендну угоду з "Брюгге", якому належать права на українця. Роману поки не вдалося зробити жодної результативної дії у восьми матчах за "Валенсію".

В якому клубі продовжить кар'єру Яремчук

У січні "Брюгге" може віддати Яремчука в нову оренду. 27-річний форвард зацікавив італійську "Болонью", яка шукає конкурента для основного нападника Джошуа Зіркзе. Наразі дублером Зіркзе є Сідней ван Гойдонк, але нідерландець хоче залишити клуб, щоб отримати більше ігрового часу. Окрім Яремчука, "Болонья" також розглядає його партнера по "Валенсії" Уго Дуро, Шимона Влодарчика ("Штурм"), Рафа Міра ("Севілья"), Майрона Боаду ("Монако") та Луїса Муріеля ("Аталанта").

За даними авторитетних джерел, Яремчук досі не може повноцінно адаптуватися у "Валенсії". Український форвард відреагував на інформацію іспанської преси, назвавши її "дурницями".

Після 12 турів "Болонья" розташувалась на восьмій сходинці турнірної таблиці Серії А.

Нагадаємо, нападник збірної України та іспанської "Жирони" Артем Довбик претендує на звання найкращого гравця листопада у Ла Лізі. В його активі два голи та три асисти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.11.2023 22:26