Фото: Twitter "Жирони"

Гравця збірної України можуть визнати найкращим футболістом місяця у Ла Лізі

Нападник збірної України та іспанської "Жирони" Артем Довбик претендує на звання найкращого гравця листопада у Ла Лізі. В його активі два голи та три асисти.

Про це йдеться на сайті Ла Ліги.

На почесне звання також претендують: Антуан Грізманн ("Атлетіко"), Айосе Перес ("Бетіс"), Анте Будимир ("Осасуна") та Борха Майораль ("Хетафе").

Варто відзначити, що 26-річний Довбик у листопаді відіграв два матчі за "Жирону", в його активі два голи та три гольові передачі. Всього він відіграв 13 матчів у Ла Лізі (сім голів, п'ять асистів).

Нагадаємо, 20 листопада, відбувся поєдинок десятого туру відбору на Євро-2024 між збірними України та Італії. На стадіоні "БайАрена" в Леверкузені команда Сергія Реброва зіграла з італійцями у нічию 0:0. Україна посіла третє місце в групі. В березні "синьо-жовті" боротимуться за путівку на Євро-2024 у плей-оф Ліги націй. Жеребкування цього етапу відбудеться 23 листопада.

Раніше збірна України провела товариський матч проти "Лехії" (Гданськ). Поєдинок, який пройшов за зачиненими дверима, завершився перемогою нашої команди з рахунком 2:0.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.11.2023 16:33