Фото: Павла Кубанова

Україна зіграла внічию з Італією: що тепер чекає на команду Реброва

У понеділок, 20 листопада, відбувся поєдинок десятого туру відбору на Євро-2024 між збірною України та Італією. На стадіоні "БайАрена" в Леверкузені команда Сергія Реброва  

Для збірної України це був ключовий матч. Перед поєдинком команда Сергія Реброва у відборі на ЧЄ-2024 набрала 13 очок і займала третє місце в групі C. Стільки ж балів було і у збірної Італії, яка йшла на другій сходинці. Щоб потрапити до фінальної частини чемпіонату Європи, то потрібно було лише перемагати італійців. 

Україна – Італія – 0:0

Попередження: Конопля (79) – Буонджорно (7).

Україна: Трубін, Миколенко, Забарний, Сваток (Маліновський, 91), Конопля (Тимчик, 86), Степаненко (Піхальонок, 80), Мудрик, Зінченко (Сікан, 86), Судаков, Циганков (Зубков, 80), Довбик.

Італія: Доннарумма, Дімарко, Буонджорно, Ачербі, Ді Лоренцо, Барелла, Жоржиньо (Крістанте, 71), Фраттезі, К'єза (Кін, 81), Распадорі (Скамакка, 46), Дзаньоло (Політано, 71; Дарміан, 92).

Україна посіла третє місце в групі. В березні "синьо-жовті" боротимуться за путівку на Євро-2024 у плей-офф Ліги націй. Жеребкування цього етапу відбудеться 23 листопада.

Нагадаємо, 16 листопада збірна України провела товариський матч проти "Лехії" (Гданськ). Поєдинок, який пройшов за зачиненими дверима, завершився перемогою нашої команди з рахунком 2:0.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 20.11.2023 23:45