Фото: росЗМІ

Вбивство Татарського: у мережі показали фото "вибухової" статуетки

Російські ЗМІ показали фотостатуетки, від вибуху якої загинув російський пропагандист Владлен Татарський.

За даними російського Telegram-каналу Shot, експерти з вибухової справи запевняють, що всередині бюста міг бути пластит.

"Магніт на дні статуетки не давав статися випадковому вибуху. Коли Трепова прибрала магніт, українські агенти змогли дистанційно привести бомбу в дію", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обвинувачувана у вбивстві Татарського Дар’я Трепова нібито прибрала магніт, коли дарувала йому статуетку, що дозволило дистанційно привести вибухівку у дію. Саму статуетку Трепова мала вручити як подарунок від спільноти скульпторів.

Крім того, за даними російських ЗМІ, Трепова нібито перед вбивством ходила до церкви за благословенням на переїзд до Києва і заняття там журналістикою.

Нагадаємо, 2 квітня у Санкт-Петербурзі в кафе, яке належить засновнику терористичної ПВК "Вагнера" Євгену Пригожину, стався вибух. Внаслідок цього загинув російський пропагандист Владлен Татарський. 4 квітня Дарью Трепову арештували, її звинувачують у вбивстві "воєнкора".

4 квітня стало відомо, що відповідальність за ліквідацію російського пропагандиста Владлена Татарського взяла на себе "Національна республіканська армія". Вважається, що за вбивством дочки філософа-рашиста Олександра Дугіна Дар'ї стоїть також нібито ця організація.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.04.2023 22:36