Фото: росЗМІ

Ліквідація Татарського: з'явилося відео останніх секунд життя російського пропагандиста

З'явилося відео останніх секунд життя російського пропагандиста Владлена Татарського в кафе в Санкт-Петербурзі. На кадрах видно і Дар'ю Трепову, яку підозрюють у вбивстві.

Відео публікує Telegram-канал Baza.

Головна підозрювана Дар'я Трепова перебувала всередині приміщення, коли стався вибух. Також є момент вручення Татарському статуетки, яка пізніше вибухнула.

Як відомо, 2 квітня у Санкт-Петербурзі стався вибух в одному з кафе. Попередньо, в результаті вибуху загинув російський пропагандист Владлен Татарський. Вважається, що кафе належить засновнику терористичної ПВК "Вагнера" Євгену Пригожину.

Що відомо про Владлена Татарського

Татарський (Максим Фомін) — уродженець Макіївки Донецької області (народився 1982 року). Згідно з повідомленнями роспропаганди, він воював за бойовиків "ЛНР" у 2014 році, коли РФ розпочала війну на Донбасі. 30 вересня 2022 року він був у Георгіївській залі на виступі Путіна, присвяченому спробі незаконної анексії частини територій України, і розповідав про бажання "нагинати всю Європу". Татарського занесено у базу сайта "Миротворець" як воєнного злочинця.

Нагадаємо, Слідком РФ відкрив кримінальну справу за фактом смерті Татарського, кваліфікувавши її як "вбивство у загальнонебезпечний спосіб".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.04.2023 21:49