Китайський боксер Чжан Чжилей. Джерело: XSport

Велетень із Китаю пообіцяв нокаутувати Усика та викликав на бій Ф’юрі

Після двох поспіль перемог над британцем Джо Джойсом китайський боксер-суперважковаговик Чжан Чжилей закріпився в ролі одного з лідерів дивізіону.

Чжилей в інтерв'ю YouTube-каналу iFL TV заявив, що нокаутує володаря титулів WBA, WBO, IBO й IBF Олександра Усика, а також закликав розділити з ним ринг чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО).

Схоже, тимчасовий чемпіон світу за версією WBO відчуває себе все впевненіше в еліті світового боксу та прагне найбільш статусних поєдинків у важкому дивізіоні.

"Я без проблем нокаутую Усика. Тайсоне Ф’юрі, вистачить занадто багато базікати. Тепер шлях чистий, більше немає жодних перешкод. Зробімо це", — заявив Чжилей.

15 квітня 2023 року в бою проти Джо Джойса (Велика Британія) китаєць здобув першу перемогу технічним нокаутом у шостому раунді та завоював титул тимчасового чемпіона WBO у важкій вазі. А 23 вересня боксери зустрілися в бою вдруге. Поєдинок завершився швидше, ніж їх перше протистояння. У третьому раунді китаєць жорстко нокаутував британця, захистивши титул тимчасового чемпіона WBO.

Нагадаємо, що британський боксер-важковаговик Тайсон Ф'юрі заявив, що не планує виходити на ринг проти українця Олександра Усика. Британець видав нову порцію образ на адресу українського боксера. Він зазначив, що всі розмови про об’єднання поясів насправді нічого не означають для нього, оскільки британець "шукає найбільший гонорар".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 25.09.2023 14:00