Фото: соцмережі

Ф'юрі обізвав Джошуа "великим бомжарою" і згадав про Усика

Чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі відмовився від бою проти Ентоні Джошуа. "Циганський король" традиційно видав порцію образ на адресу опонента.

Про це пише Daily Mail. За словами Ф'юрі, він не зацікавлений в поєдинку проти Джошуа, оскільки суперник зазнав вже три поразки. 

"Мені все одно, що він говорить. На мою думку, він мішок. Він просто великий бомжара, якого тричі побили. Його двічі нокаутували, у нього три поразки. Джошуа навіть більше не може виступати в моїй лізі. Я більше не думаю про бій з ним. Мене він навіть не цікавить. Ця бульбашка лопнула. Його позбавили невинності, тому він не цікавий для мене. Його двічі побив Усик, а перед цим побив товстун", — заявив Ф'юрі.

Зазначимо, що Ентоні Джошуа на профі-рингу провів 29 боїв, в яких здобув 26 перемог і зазнав трьох поразок. Перший раз британець програв американцеві Енді Руїсу в червні 2019 року. Потім Джошуа двічі програв Олександру Усику — у вересні 2021 року одноголосним рішенням суддів і в серпні 2022 року, у реванші, роздільним рішенням суддів. 

"Ентоні потрібно зайняти місце в кінці черги, адже поєдинок став неактуальним після того, як він програв", — наголосив Ф'юрі, у послужному списку якого 33 перемоги і одна нічия в 34 боях. 

Нагадаємо, британський боксер-важковаговик Тайсон Ф'юрі також заявив, що не планує виходити на ринг проти українця Олександра Усика. Британець видав нову порцію образ на адресу українського боксера. Ф'юрі запевнив, що не зацікавлений у поєдинку з Усиком, який володіє титулами чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF.

29 квітня Усик і Ф'юрі мали битися на стадіоні "Вемблі" в Лондоні за звання абсолютного чемпіона світу, але сторони не змогли погодити умови контракту на поєдинок, через що його було скасовано. 28 жовтня британець у Саудівській Аравії проведе виставковий бій проти колишнього чемпіона UFC Френсіса Нганну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 18.09.2023 18:42