Весілля під час війни. У ДБР одружився боєць спецпідрозділу

06 БЕРЕЗНЯ 2022 10:21

Замість весільного костюма - броня, замість квітів - зброя. У ДБР сьогодні народилася нова сім'я. З проханням засвідчити укладення шлюбу до Директора Державного бюро розслідувань звернувся наречений Юрій.

Церемонія була незвичною не лише тому, що відбувається в умовах воєнного стану. Війна розкидала молодят по різних містах, тому наречена сказала коханому «так» з екрану мобільного телефона.

«Ми багато років разом, маємо двох чудових діток, але якось не встигли офіційно одружитися. Ми дуже один одного кохаємо і хочемо бути разом. Це дуже зворушливий і важкий для нас час. Але ми віримо в перемогу! Слава Україні», - говорить наречена Катерина.

Факт укладення шлюбу засвідчив Директор ДБР Олексій Сухачов, адже у час воєнного стану він має такі повноваження.

«Сьогодні в Україні триває війна. Народження нової сім’ї слугує символом відродження країни, впевненості у майбутньому та віри у перемогу добра над злом. Ви вирішили поєднати свої долі в час випробувань та боротьби. Це означає, що ваші почуття загартовані, як сталь, надійніші, ніж броня і щирі, як віра у перемогу України.

Від усього колективу ДБР бажаю вашій сім’ї незламності перед життєвими обставинами, кохання та глибокої довіри один до одного, витримки та розуміння», - наголосив Олексій Сухачов.

Після короткої церемонії одруження наречений повернувся до виконання своїх обов`язків. Дружина повернулася до домашніх турбот. Юрій обіцяв обов’язково повернутися.

Суспільство, 06.03.2022 10:21