Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Вибухи у Дніпрі: у Повітряних силах попередили про загрозу балістичних ракет

У Дніпрі пролунали вибухи. В Дніпропетровській області оголошена повітряна тривога.

Про це повідомляють кореспонденти Суспільного.

За інформацією ЗМІ, у місті пролунали декілька вибухів. У Повітряних силах перед цим застерігали через можливу ракетну атаку ворога.

"Східні регіони — загроза застосування балістичного озброєння! Дніпро — в укриття!" — йдеться у повідомленні військових.

Обстріл України вночі 3 листопада

У ніч на п'ятницю у низці областей України була оголошена повітряна тривога. У Повітряних силах ЗСУ повідомляли про ворожі безпілотники у повітряному просторі кількох регіонів, які ворог запустив з південного, північного та східного напрямку. Також вказувалося про ракетну небезпеку.

У Харкові та передмісті зафіксовано "прильоти" по цивільних обʼєктах. Правоохоронці зафіксували пошкодження приватних будинків, навчального закладу та авто в Основ'янському та Шевченківському районах міста. Внаслідок одного з влучань зайнялася СТО: палали гаражі та авто.

В Одеській області зафіксовано влучання по технічній території інфраструктурного об'єкта. Постраждалих і сильних руйнувань не зафіксовано.

У Львівській області працювала протиповітряна оборона. Також, за інформацією "Суспільного", внаслідок російської атаки вибухи гриміли на Кіровоградщині. Крім того, цієї ночі армія РФ з тимчасово окупованого лівого берега кілька разів атакувала Херсонську міську територіальну громаду. В ОВА повідомили, що внаслідок влучань ворожих снарядів у Корабельному районі міста виникла пожежа.

Нагадаємо, що всього цієї ночі ворог випустив по Україні 38 ударних БпЛА типу Shahed-136/131 та одну керовану авіаційну ракету Х-59. "Шахеди" запускались хвилями й прямували у різних напрямках малими групами. Внаслідок роботи ППО було знищено 24 ударних дронів та ракету.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.11.2023 17:31