Фото: Сергій Козлов / "Суспільне"

Зафіксовано близько 10 ударів "шахедами": з'явилися фото пожежі у Харкові після обстрілів

У ніч на 3 листопада у Харкові та передмісті під час повітряної тривоги лунали вибухи. Рашисти атакували місто безпілотниками, було зафіксовано близько 10 ударів "шахедами".

Про це розповів речник облпрокуратури Дмитро Чубенко, пише "Суспільне".

Правоохоронці зафіксували пошкодження приватних будинків, навчального закладу та авто в Основ'янському та Шевченківському районах міста. Внаслідок одного з влучань зайнялася СТО: палали гаражі та авто.

"Частково зруйнована двоповерхова будівля поруч. Вона не була житловою, але всередині передбачені спальні місця для тимчасового перебування людей, які виїхали з окупованих Росією територій. Зараз рятувальники розбирають завали", — повідомив Чубенко.

Нині інформації про загиблих або поранених немає, зазначив речник прокуратури.

Обстріл України вночі 3 листопада

У ніч на п'ятницю у низці областей України оголошена повітряна тривога. У Повітряних силах ЗСУ повідомляли про ворожі безпілотники у повітряному просторі кількох регіонів.

Військові наголошують на небезпеці обстрілу дронами у західних областях. Протиповітряна оборона працювала на Львівщині. 

Нагадаємо, напередодні президент Володимир Зеленський закликав українців не нехтувати повітряними тривогами. За його словами, Україна хоч і готується до ворожих обстрілів, однак для низки областей залишається значна загроза.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.11.2023 04:15