Фото: росЗМІ

Відомий норвезький футболіст злякався атаки дронів на Москву і втік з російського футбольного клубу

Півзахисник московського "Динамо" Матіас Норманн заявив про розірвання контракту з клубом. Він зазначив, що хоче покинути клуб через атаку дронів на Москву.

Про це повідомив гендиректор московського клубу Павло Пивоваров. 27-річний Норманн грав за "Динамо" на правах оренди з "Ростова", контракт з яким розрахований до 2025 року.

"Норманн направив у "Динамо" та "Ростов" повідомлення про розірвання договору у зв'язку з тим, що у будівлю "Москва-Сіті" врізалися дрони. Він виїхав із Росії з метою своєї безпеки. Ми з його позицією не згодні, разом із "Ростовом" готуємося до арбітражу. Норманна чекає суд", — сказав Пивоваров.

Останні атаки безпілотників на Москву

Російські пропагандисти повідомили, що вночі 30 липня Москву атакували трьома БпЛА. За даними оборонного відомства РФ, у нападі брали участь три безпілотники: один із них знищено в повітрі над Одинцовським районом Московської області, два інших — подавлено засобами РЕБ, вони впали на території "Москва-Сіті". Крім того, росЗМІ повідомляють про одного постраждалого внаслідок атаки дронів.

У ніч на 1 серпня у Москві та області пролунало кілька вибухів. За попередніми даними, працювала протиповітряна оборона по невідомих безпілотниках.

Тим часом речник Повітряних сил Юрій Ігнат запевнив, що російська армія не має досвіду збиття безпілотників, які все частіше атакують Москву.

Нагадаємо, у британській розвідці напередодні повідомили, що Москва більше не може захистити росіян від війни з Україною. За словами військових аналітиків, про це свідчать такі події як атака безпілотників по Москві, підняття призовного віку для росіян, а також заколот засновника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 10.08.2023 13:55