Скріншот з відео

Відомий тренер пояснив, чому в Усика менше шансів побити Ф'юрі, ніж у Джошуа

У британського боксера надважкої ваги Ентоні Джошуа більше шансів перемогти свого земляка Тайсона Ф'юрі, ніж в українця Олександра Усика. У цих протистояннях вирішальними стануть габарити боксерів.

Таку заяву зробив британський тренер Адам Бут, який працював з Девідом Хеєм та Енді Лі, в інтерв'ю Up Front With Simon Jordan. Фахівець спробував передбачити перебіг потенційних поєдинків Ентоні Джошуа проти Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі.

"Поза всякими сумнівами, Джошуа знову може стати чемпіоном світу в надважкій вазі. Але зараз для цього йому потрібно перемогти Усика чи Ф’юрі. Не думаю, що він зможе побити Усика, і навряд чи Усик настільки затримається в боксі, що дозволить Джошуа перемогти свою найгіршу версію", — сказав він.

Адам Бут віддає перевагу Ф’юрі через його аномально великі руки. 

"Це означає, що Джошуа буде пропускати джеби, а в такі моменти йому потрібен час, аби прийти до тями. Джошуа не звик до того, що його можуть перебоксувати джебами. Перевага Ф’юрі в розмаху рук виб’є Джошуа з зони комфорту, тож я ставлю на Тайсона. Але будь-який надважковаговик з таким диким ударом, як у Джошуа, завжди має шанс на перемогу", — резюмував тренер.

Раніше повідомлялось, що команда британського важковаговика Тайсона Ф'юрі схвильована недостатнім часом для підготовки їхнього боксера. Боєць може не встигнути набрати форму до 17 лютого.

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери миттєво відреагували на непереконливу перемогу Ф'юрі над Нганну та суттєво опустили показник на тріумф Усика в історичному бою. Аналітики й надалі вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володаря титулу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,53.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,50. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 19,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,30. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 4,55. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,50. Достроковий тріумф українського боксера — 7,10.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 04.12.2023 18:07