Фото: osvitanova.com

Відповіді на запитання щодо вступної кампанії: в Україні запустили чат-бот "ОсвітаВсім"

В Україні з’явився чат-бот "ОсвітаВсім". Там можна знайти відповіді на запитання щодо вступної кампанії 2023 року.

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки.

За допомогою ресурсу можна дізнатись основні дати вступної кампанії, отримати контакти служби підтримки і роз'яснення щодо онлайн-вступу. Ботом можна скористатись у Telegram або на Facebook-сторінці Державного підприємства "ІНФОРЕСУРС" (активується після відправлення першого повідомлення).

У боті можна знайти:

  • основні дати вступу;
  • перевірку документа про освіту;
  • пошук конкурсних пропозицій;
  • нормативні документи;
  • поширені запитання-відповіді;
  • контакти служби підтримки (працюватиме з 23 червня).

Чат-бот з відповідями щодо вступної кампанії 2023

Інфографіка: Міністерство освіти

Інструкції зі створення електронних кабінетів та подання заяв з'являться незабаром у розділах "Інформаційні матеріали" та "Відеороз'яснення".

Нагадаємо, через війну в Україні у 2023 році випускники замість ЗНО складатимуть національне мультипредметне тестування. Скласти тестування можна і за кордоном, але у деяких країнах місць залишилося обмаль.

Раніше повідомлялось, що українські абітурієнти, які перебувають за кордоном, також можуть скласти національний мультипредметний тест (НМТ). Тестування можна пройти у 41 місті 24 країн світу.

Додатковий період реєстрації для участі в національному мультипредметному тесті 2023 року триватиме протягом 5-12 червня. Додаткова можливість передбачена лише для тих, хто реєструвався в основний період, але отримав відмову, або не зміг із поважних причин вчасно зареєструватися

Додамо, завдання національного мультипредметного тесту, який отримають учасники тестування в різні тестові дні, будуть унікальними. Усі завдання тесту відповідатимуть вимогам програм ЗНО.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 06.06.2023 00:04