Вийшов офіційний трейлер аніме "Моя геройська академія: ти наступний"

02 ЖОВТНЯ 2024 10:51

Crunchyroll, світовий лідер у розповсюдженні аніме, презентує трейлер "Моя геройська академія: ти наступний", що виходить на великі екрани з 10 жовтня. В українському прокаті глядачі зможуть побачити аніме в офіційному дубляжі.

З понад 100 мільйонами копій, опублікованих у всьому світі, остання частина фільму надзвичайно популярної серії Weekly Shonen Jump стала доступною після довгих очікувань. Ця цілком нова оригінальна історія розгортається безпосередньо перед останньою битвою між героями та лиходіями.

Як і в попередніх трьох фільмах, Кохей Хорікоші, автор оригінальної історії, бере участь у створенні останнього фільму як генеральний керівник і оригінальний автор персонажів, розповідаючи історію, яку раніше ніколи не бачили.

Про стрічку

У суспільстві, де герої та лиходії постійно борються в ім’я миру та хаосу, старшокласник Деку прагне стати найкращим героєм. Він кидає виклик одному із найгрізніших лиходіїв, який величає себе Символом Миру! Чи зможе Деку разом зі своїми шкільними друзями захистити світ, поклавши кінець Зломогутньому?

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 02.10.2024 10:51