Фото: facebook.com_GeneralStaff.ua

Військові РФ на окупованих територіях залучають українських дітей до пропаганди

На тимчасово окупованих територіях військовослужбовці Росгвардії долучилися до пропагандистських заходів. Цього разу поліцаї обходять дитячі інтернати з агітацією.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що військові з підрозділів Росгвардії, що займаються на ТОТ "війною з цивільним з населенням", обходять інтернати, де агітують дітей.

Під час уроків, російські загарбники возвеличують окупацію чужої країни й агітують “писати листи” дітям, більшість з яких фактично у полоні ворога й не мають зв’язку з опікунами.  

Цей захід росгвардійці називають "Уроком мужності". Під час таких занять поліцаїв супроводжують пропагандисти, аби використати дітей для популяризації війни. 

У Центрі національного спротиву нагадують, що персонал інтернату, який погодився працювати на ворога, та поліцаї, які причетні до репресій українців, понесуть відповідальність за свої дії. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що окупаційні адміністрації тимчасово окупованих територій Херсонської та Запорізької областей вербують інформаторів серед місцевих безробітних. Також зрадники збирають інформацію про мешканців тимчасово окупованих територій, родичі та друзі яких зараз воюють у Силах оборони України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.12.2023 00:17