Володимир Зеленський у Миколаєві. Джерело: Офіс президента України

Візит Зеленського до Миколаєва: про що доповідали президенту всі керівники регіону

У п’ятницю, 20 жовтня, під головуванням президента України Володимира Зеленського в Миколаєві відбулася нарада з актуальних питань безпеки та життєдіяльності області. На ній були присутні всі керівники регіону.

Про це повідомила прес-служба президента України. Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім поінформував Володимира Зеленського й інших учасників зустрічі про ситуацію в регіоні, а міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич — про стан забезпечення життєдіяльності міста.

"Зокрема, президенту розповіли про ситуацію з відновленням водо- та газопостачання в деокупованих населених пунктах, із водопостачанням Миколаєва, а також загалом про підготовку до опалювального сезону", — йдеться в повідомленні.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Одеса" Андрій Гнатов доповів про безпекову ситуацію в Чорному морі, зокрема, про загрози судноплавству, створені державою-агресором Росією, прикриття портової інфраструктури та результати роботи "зернового коридору".

Керівники правоохоронних органів регіону поінформували про оперативну та криміногенну ситуацію на території Миколаївської області та координацію роботи правоохоронців.

Нагадаємо, що в п’ятницю, 20 жовтня, під час робочої поїздки до Херсонської області президент України Володимир Зеленський провів нараду з військовим командуванням. Обговорили актуальні питання на передовій. У нараді взяли участь головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, начальник Генерального штабу ЗСУ Сергій Шаптала, командувач морської піхоти Військово-морських сил ЗСУ Юрій Содоль, командувач ОСУВ "Одеса" Андрій Гнатов.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.10.2023 16:37