Нарада Зеленського з військовими командирами в Херсоні. Джерело: Офіс президента України

В епіцентрі уваги — три напрямки фронту: Зеленський провів виїзну нараду з військовими командирами (відео)

У п’ятницю, 20 жовтня, під час робочої поїздки до Херсонської області президент України Володимир Зеленський провів нараду з військовим командуванням. Обговорили актуальні питання на передовій.

Про це український президент повідомив у своїх соціальних мережах. Зокрема, в нараді взяли участь головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, начальник Генерального штабу ЗСУ Сергій Шаптала, командувач морської піхоти Військово-морських сил ЗСУ Юрій Содоль, командувач ОСУВ "Одеса" Андрій Гнатов.

"Херсонщина. Нарада з військовими — особливий формат. Ключове питання — ситуація на основних напрямках фронту. Наші оборонні дії. Авдіївка. Куп’янський напрямок. Південь", — написав Зеленський.

Він заслухав доповідь головнокомандувача ЗСУ щодо загальної оперативної ситуації на передовій, забезпечення українських захисників зброєю та боєприпасами. Президенту доповіли про оборонні дії на Авдіївському напрямку та невдалі спроби штурмів з боку противника, які призвели до рекордних втрат у живій силі та техніці російського агресора.

Крім того, учасники наради також докладно проаналізували ситуацію на Куп’янському напрямку. Володимир Зеленський і командувачі також предметно обговорили поточні операції українських оборонців на півдні.

Нагадаємо, що на Херсонщині президент України відвідав розташування одного з підрозділів Херсонського прикордонного загону та привітав військовослужбовців із 20-річчям створення управління розвідки Державної прикордонної служби України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.10.2023 15:54