Внаслідок спроби затримання Саакашвілі постраждало четверо поліцейських

06 ГРУДНЯ 2017 10:27

Сьогодні, 6 грудня, правоохоронці знову намагались затримати екс-губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі, повідомляє TrueUA.

Цього разу поліція прибула до наметового містечка соратників лідера партії «Рух нових сил» Саакашвілі, розміщеного під стінами Верховної Ради України в столиці. Близько 6 ранку правоохоронці розшукували серед активістів самого Саакашвілі, а згодом між соратниками екс-губернатора Одеської області та поліцією виникли сутички, в ході яких правоохоронці застосували сльозоточивий газ. Активісти продовжили будувати барикади та закликати всіх небайдужих приєднатись до акції.

«На цей час відомо, що внаслідок подій постраждали четверо правоохоронців. Інформація про потерпілих уточнюється», - сказано у повідомленні прес-служби поліції Києва.

Нагадаємо, що вчора, 5 грудня, Міхеіла Саакашвілі було оголошено в розшук, після чого лідер партії «Рух нових сил» заявив, що ні від кого не намагається переховуватись.

«Вони казали, що я в розшуку. Поліцейські, от я! Я в розшуку? Я готовий! Я тут! Проте я не раджу вам виконувати злочинні накази», - наголосив Саакашвілі.

Події, 06.12.2017 10:27