Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Вночі в Севастополі пролунали вибухи: окупанти заявили про масовану атаку безпілотників

Вночі 16 липня у захопленому росіянами Севастополі відбулася гучна "бавовна". Щонайменше два сильних вибухи було чутно в районі Севастопольської бухти. 

Про це повідомляє окупаційна "влада". Жителі Севастополя у соцмережах повідомляли про гучні вибухи над містом. Окупанти переконують, що спрацювала система ППО.

"Сили ППО, флот і підрозділи РЕБ цієї ночі відбили атаку ворожих БпЛА на Севастополь над морем у районі мису Херсонес, у районі Севастопольської бухти та Балаклави. Над морем збили два БпЛА і п'ять подавили силами РЕБ. Також було знищено два надводних безпілотники на зовнішньому рейді", — заявив так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв у Telegram.

За словами представників окупантів, "атака була масованою і тривалою", але "жодні об'єкти ні в місті, ні в акваторії — не постраждали".

Нагадаємо, головнокомандувач Валерій Залужний заявив, що Збройні сили України повернуть тимчасово окупований Крим. Нашу армію не стримають побоювання деяких західних союзників щодо ймовірної реакції Кремля.

За словами командувача армії США в Європі Бена Годжеса, деокупація Кримського півострова має бути пріоритетом для України, адже він має дуже важливе значення для подальшої безпеки держави та її економіки. Проте, щоб його звільнити, українській армії потрібно більше озброєння.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.07.2023 07:39