Скріншот з відео

Воїн ЗСУ в одному бою знищив чотири бойові броньовані машини окупантів (відео)

Українські військові зірвали штурм російських загарбників на Таврійському напрямку. Десантник Сил оборони в одному бою знищив чотири ворожі бойові броньовані машини.

Відповідне відео у Telegram оприлюднили Десантно-штурмові війська.

За даними військових, днями росіяни знову зробили спробу прорвати оборону десантників. Вороги кинули на штурм п’ять одиниць бойової броньованої техніки разом з піхотою.

"Штурм було відбито — техніка залишилась горіти у полі, більшість бійців ворожої піхоти було знищено", — написали військові.

Також у Десантно-штурмових військах повідомили, що у цьому бою особливо відзначився молодший сержант на позивний "Сєдой".

"Влучними пострілами з протитанкового ракетного комплексу Javelin він знищив чотири броньовані машини, зірвавши атаку ворога. Тим самим вправний воїн довів особистий рахунок знищеної ворожої техніки до 22 одиниць", — додали військові.

Нагадаємо, протягом минулого тижня, 1-7 січня, Сили оборони України потужного оновили втрати Росії та ліквідували понад чотири тисячі окупантів. До того ж знищено більше сотні артилерійських систем ворога.

Також протягом 7 січня авіація Сил оборони завдала ударів по чотирьох районах зосередження особового складу противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони України знищено керовану авіаційну ракету Х-59. Підрозділи ракетних військ уразили пункт управління, два склади боєприпасів та два артилерійські засоби противника.

Варто відзначити, що 6 січня поблизу тимчасово окупованого Маріуполя Донецької області Збройні сили України знищили напівпобудований залізничний міст, цистерни з паливом та інженерний транспорт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.01.2024 18:32