Фото: Instagram Олени Зеленської

Яку професію обрала донька президента: Олена Зеленська відкрила таємницю

Донька президента України Олександра Зеленська обрала юридичну спеціальність. Батьки активно допомагали визначитися 18-річній дівчині.

Про це дружина президента Олена Зеленська розповіла в інтерв'ю для "РБК-Україна".

Олександра Зеленська довго обирала спеціальність. Першій леді подобається рішення доньки обрати юридичну професію. На її думку, дівчині вдалося зробити вдалий вибір. 

"Вона обрала юридичну спеціальність. Скажу чесно, ми проводили розмови про вибір майбутньої спеціальності вже, можливо, протягом п'яти років. Були різні варіанти, від неї якісь пропозиції, від нас. Ми все це обговорювали, такі довгі в нас були дискусії", — розповіла Олена Зеленська.

Батьки, переконує перша леді України, не тиснули на доньку.

"Це був один з наших варіантів, які ми пропонували. Але вона подавала документи на декілька спеціальностей, мала потім обрати одну з них. І обрала юридичний. Мені здається, що обрала вдало, тому що я дивлюся на неї — їй подобається і це їй заходить... Сподіваюся, що вона продовжить цей свій шлях. Але ми не тиснули, тому що я пам'ятаю, як у мене в принципі не було майже вибору під час вступу. І нам хотілося, щоб вона мала можливість розправити крила та обрати самостійно", — додала Зеленська.

Нагадаємо, перша леді України Олена Зеленська розповіла, на яких головних трьох компонентах має базуватися перемога України над російськими загарбниками.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Політика, 28.06.2023 16:59