Фото: telegram-канал "АТЕШ"

Рашисти у Криму готуються до масштабних операцій проти України: підпілля вказало на ознаки

Представники підпілля "Атеш" розповіли про ознаки підготовки окупантів до масштабних операцій. За їх даними, окупанти заготовляють десятки цистерн із паливом для техніки, що може свідчити про підготовку до проведення нових серйозних військових операцій у війні проти України.

Про це повідомляє військовий рух українців та кримських татар "Атеш" у Telegram-каналі.

За інформацією партизан, "в останні дні спостерігаються дивні події, які пов'язані з черговою мобілізацією". 

"На вокзалах міста Джанкоя вже з самого ранку стоїть автомобіль росгвардії, який забирає мобілізованих. Спецтранспорт та військова поліція контролюють процес. Проте на залізничних коліях військової техніки не спостерігається", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у Пушкіно, де раніше було помічено скупчення техніки, сьогодні вже порожньо. Місцеві жителі повідомляють, що місце дислокації було тимчасовим і техніку перекинули у невідомому напрямку. 

"Швидше за все звичайне переміщення сил та засобів", — припускають в "Атеш".

Разом з тим, у Гвардійському на залізничній станції виявлено близько 30 цистерн із паливом (нафта, бензин). Це свідчить про підготовку до масштабних військових операцій, які потребують великої кількості палива, наголошують представники партизанського руху.

"У Сімферополі, навпаки, зафіксовано повну порожнечу. Навіть на паркуванні головного управління росгвардії практично немає техніки. Очевидно, сьогодні оголошено "вихідний» для солдатів", — повідомили Сили спротиву.

Нагадаємо, на початку грудня росіяни перекинули до окупованого Джанкоя (Крим) своїх військових із Якутії. Як зауважили партизани "Атеш", російські військовослужбовці неохайно одягнені, нецензурно виражаються, хамлять перехожим. А ще після них на вулиці залишилася купа розкиданого сміття.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.12.2023 10:49