Фото: Сергій Лисак

Є загибла й травмовані: на Дніпропетровщині ворог вщент зруйнував домівки мирних жителів (фото)

Покровська громада Синельниківського району, що на Дніпропетровщині, 29 травня знову зазнала удару від російської армії. Унаслідок чергової атаки є жертва та поранені.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За його словами, від рук окупантів загинула одна місцева жителька. Також поранення дістали дев'ятеро осіб, а серед них — 11-річна дитина.

"Зруйнований приватний будинок. Там виникла пожежа, яку рятувальники вже загасили. Інформація уточнюється", — написав Лисак.

Нагадаємо, російські загарбники 29 травня здійснили чергову ракетну атаку на столицю України. Відомо про виявлення шести уламків ракет у Києві. Зокрема, залишки повітряних цілей знайшли в Оболонському, Деснянському, Дніпровському та Подільському районах.

Відомо, що уночі 29 травня ворог випустив по території України до 40 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 з дев’яти літаків стратегічної авіації Ту-95мс з району Каспійського моря. З північного та південного напрямків противник атакував іранськими БпЛА Shahed-136/131. Усього — близько 35 ударних дронів. ППО знищила 67 повітряних цілей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.05.2023 12:52