Фото: Генштаб

За одну добу: на півдні ЗСУ "відмінусували" чотири роти рашистів

На Таврійському напрямку Сили оборони продовжують рух вперед. За п'ятницю, 16 червня, втрати ворога вбитими та пораненими склали понад чотири роти. 

Про це у Telegram повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський.

За його словами, за останню добу відбулося 36 бойових зіткнень та 578 обстрілів. Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1481 вогневе завдання.

"Втрати ворога вбитими та пораненими склали понад чотири роти. Знищено та пошкоджено 53 одиниці військової техніки противника", — повідомив Тарнавський.

Зокрема, ворог втратив: 12 танків, шість одиниць БМП, шість ББМ, три МТЛБ, БТР, гаубицю 2А65 "Мста-Б", два БпЛА "Zala" та автомобільну техніку. Також було знищено три місця зберігання боєприпасів ворога.

Нагадаємо, втрати Росії у війні в Україні від початку повномасштабного вторгнення перетнули психологічну позначку у 218 тисяч. За минулу добу українські воїни знищили 590 рашистів.

На Таврійському напрямку за середу, 14 червня, втрати ворога вбитими та пораненими теж склали понад чотири роти. Наші воїни знищили та пошкодили 59 одиниць військової техніки противника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.06.2023 16:16