Фото: Facebook-сторінка Олександра Усика

За яку суму Усик готовий втретє побитись з Ентоні Джошуа: відповідь промоутера

Чемпіон з боксу у надважкій вазі Олександр Усик може провести третій бій з представником Великої Британії Ентоні Джошуа. Це станеться, якщо будуть задоволені фінансові апетити українського бійця.

Про це розповів промоутер Усика Олександр Красюк в інтерв'ю Boxing King Media.

"Джошуа казав про третій поєдинок. Він чудовий чемпіон, він сильно змінився після двох боїв з Усиком. Ми бачили, як Джошуа падав і підіймався. Цей бій складно влаштувати, бо зараз ми є на різних рівнях", — сказав Красюк.

Промоутер наголосив, що перед першим поєдинком Усик був майже ноунеймом, а Джошуа — величезною зіркою у Великій Британії. Коли Олександр двічі його переміг, як зазначив Красюк, Джошуа все одно залишився великою зіркою у Великій Британії. Тому цей поєдинок може привернути увагу всього світу.

"Якщо ми вирішимо заробити гроші, то, мабуть, погодимося битися з Ентоні за два мільярди доларів. Ні, це забагато. Двісті тисяч доларів за секунду — це скільки буде? Гаразд, все одно надто багато. Зупинімося на 200 мільйонах. Цю цифру простіше усвідомити", — заявив промоутер Усика.

Варто зазначити, що 21 вересня Джошуа проведе бій з Даніелем Дюбуа, а реванш Олександра Усика й Тайсона Фʼюрі заплановано на 21 грудня.

Нагадаємо, у ніч на 19 травня у Саудівській Аравії завершився поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі. Українець переміг британця розділеним рішенням суддів. Відтак, Олександр Усик захистив свої пояси WBA, WBO, IBF, IBO та виборов WBC, яким володів британець.

Також стало відомо, що абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик не планує завершувати професійну кар'єру найближчим часом. До цього конкретних розмов на цю тему у команді українця ніколи не підіймалися.

Своєю чергою український боксер Олександр Усик, який перебував у статусі абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі, віддав титул IBF для поєдинку Ентоні Джошуа — Даніель Дюбуа. Бій має відбутися 21 вересня.

На думку колишнього чемпіона світу Насіма Хамеда, чемпіону Олександру Усику забезпечене місце у Залі слави. Українець перебуває на "зовсім іншому рівні" у порівнянні з іншими бійцями.

Раніше повідомлялось, що український чемпіон за версіями WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр Усик зацікавлений в організації бою на голих кулаках. Також боксер може спробувати себе у змішаних єдиноборствах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 27.07.2024 13:21