Фото: прес-служба ДБР

Загибель трьох дівчат-підлітків у ДТП на Кіровоградщині: суд взяв під варту правоохоронця

За клопотанням Державного бюро розслідувань Кіровський районний суд Кропивницького обрав запобіжний захід правоохоронцю, який скоїв смертельну ДТП на Кіровоградщині 25 червня. Його взяли під варту без права внесення застави.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Відомо, що аварія сталася 25 червня поблизу селища Новгородка на Кіровоградщині — тоді загинули троє 17-річних дівчат. Правоохоронець відвозив підлітків зі святкування випускного, хоча сам перебував у стані алкогольного сп'яніння. До того ж в автівці перебували семеро випускників, що є порушенням правил безпеки.

"Він втратив керування автомобілем, машина злетіла у кювет та перекинулася. Внаслідок ДТП троє дівчат загинули та ще четверо неповнолітніх пасажирів отримали численні травми. Встановлено, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння — прилад Drager показав вміст алкоголю у видихуваному повітрі 1,29 проміле", — йдеться у повідомленні відомства.

Підозру правоохоронцю повідомили за ч. 4 ст. 286-1 КК України — порушення правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп'яніння, що спричинило загибель кількох осіб. Йому загрожує позбавлення волі на 12 років.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Київщині в Броварському районі сталася смертельна аварія. Біля села Веселинівка 34-річна кермувальниця Cherry виїхала на узбіччя та зіткнулася із деревом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.06.2023 13:24