Фото: Нацполіція Кіровоградщини

За кермом був п’яний поліцейський: на Кіровоградщині у ДТП загинули троє дівчат-підлітків (фото)

У ніч на 25 червня на Кіровоградщині сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло троє підлітків. За кермом автомобіля, ймовірно, був п'яний працівник поліції.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Кіровоградській області.

Згідно з наявними даними, ще троє пасажирів автомобіля госпіталізовані. Досудове розслідування здійснює ДБР.  

"25 червня близько 04:30 до поліції надійшло повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду поблизу смт Новгородка на Кіровоградщині. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що за кермом перебував поліцейський одного з територіальних підрозділів. Тож інформація невідкладно була передана до Державного бюро розслідувань", — йдеться у повідомленні.

За даними слідства, внаслідок ДТП загинули троє 17-річних осіб: двоє на місці події, ще одна дівчина померла у кареті швидкої медичної допомоги. Крім того, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів ще троє громадян віком від 16 до 18 років.

Поліція повідомляє, що водій автомобіля у результаті ДТП також отримав тілесні ушкодження. За кермом транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, на Рівненщині чоловік видавав себе за винуватця аварії, аби допомогти другу. ДТП сталась близько 20:00 у понеділок, 19 червня, на трасі "Київ-Чоп".

У Волинській області вантажний автомобіль МАЗ протаранив пасажирський автобус Mercedes-Benz сполученням "Луцьк — Світязь". ДТП сталася у Луцькому районі в селі Копачівка. В автобусі на момент аварії перебувало 17 людей. Шість осіб госпіталізували з різними травмами. Серед постраждалих — дитина. 

Раніше ми писали, що на Київщині в Броварському районі сталася смертельна аварія. Біля села Веселинівка 34-річна кермувальниця Cherry виїхала на узбіччя та зіткнулася із деревом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 25.06.2023 13:35