Фото:Валерій Залужний / Facebook

Залужний підтвердив загибель свого помічника Частякова: в одному із подарунків спрацювала вибухівка

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний підтвердив загибель свого помічника Геннадія Частякова. Головком висловив співчуття родині загиблого.

Про це Залужний написав у Telegram.

"Невимовний біль і важка втрата для Збройних Сил України і для мене особисто. Сьогодні за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув мій помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков", — заявив Залужний.

За його словами, в одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху посадовець і загинув. У загиблого залишилися дружина та четверо дітей.

"З початку повномасштабного вторгнення Геннадій був для мене надійним плечем, повністю присвятивши своє життя Збройним Силам України і боротьбі з російською агресією. Причини та обставини будуть встановлені в ході досудового розслідування", — додав Залужний.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що у селі Чайки на Київщині від вибуху гранати загинув військовий, який був заступником головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. При огляді квартири поліція виявила ще п'ять цілих гранат. Також, за даними ЗМІ, постраждав і 13-річний син Частякова.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.11.2023 20:47