Фото: "Громадське"

Замах на вбивство Царьова: розслідувачі назвали несподівану версію

З'явилася версія замаху на зрадника, екс-нардепа Верховної Ради Олега Царьова в окупованій Ялті. Вважають, що українського зрадника наказала ліквідувати безпосередньо влада в Кремлі. 

Про це йдеться в повідомленні InformNapalm.

Зазначається, що колишнього "регіонала" могли ліквідувати через критику політики Москви, яка лунала останнім часом. Також розслідувачі не виключають, що замах на Царьова міг бути інсценований.

"Царьов останнім часом дозволяв собі некомпліментарні вислови на рахунок Кремля, тому цілком можливо, що його наказали прибрати. Але не виключено і інсценування для створення інформаційного приводу і привернення уваги до цієї постаті", – заявили розслідувачі.

Російські пропагандисти також визнають, що замах на Царьова міг бути в інтересах Москви. 

"Думаю, у нього стріляли свої ж. Узагалі будь-який несистемний патріот Росії має насамперед остерігатися своїх, а не чужих. Так практика показує", — заявив пропагандист Кирило Поздняков.

Зазначається, прес-служба Олега Царьова підтвердила, що на колаборанта був здійснений замах. Попередньо, у нього двічі стріляли. На момент прибуття карети швидкої допомоги зрадник Царьов був непритомний, з великою крововтратою. Інформації про стан його здоров'я на поточний момент немає.

Нагадаємо, 11 травня 2023 року в Україні повідомили про підозру колишнім народним депутатам "Партії регіонів" — Олегу Царьову, Дмитру Святашу та Ігорю Маркову. Відносно них СБУ зібрала нові докази вини, які дають підстави обвинувачувати нардепів у державній зраді.

Раніше суд визнав Царьова винним у публічних закликах до сепаратизму (ч. 2 ст. 110 ККУ) і насильницької зміни та повалення конституційного ладу (ч. 3 ст. 109 ККУ) за його дії 2014 року. Йому заочно присудили 12 років позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 27.10.2023 18:48