Заміну Фокіну в ТКГ ще не знайшли - Кравчук

08 ЖОВТНЯ 2020 11:16

Голова української делегації в Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук заявляє, що наразі заміну Вітольду Фокіну на посаду першого заступника голови української делегації в ТКГ не знайшли. Про це Кравчук повідомив Радіо Свобода.

«Цю посаду ввели буквально два місяці тому, і сьогодні ми хочемо проаналізувати, перш за все, яка роль, які повноваження і яку роботу ця людина буде вести. Не просто, що вона скаже: «Комунікації з людьми, які живуть в неконтрольованих територіях із тими, які перебувають на контрольованих територіях. Це загальна фраза. Нам потрібно чітко знати, чим буде займатися ця людина, і тільки після цього будемо вже під завдання шукати людину, а не завдання окремо від людини», - наголосив Кравчук.

Він додав, що на сьогодні кандидатур немає. «Імпровізація тут неприпустима. Тут треба думати, аналізувати і робити дуже точні з точки зору Конституції і законів України, з точки зору інтересів України висновки», - сказав Кравчук, пояснюючи, наскільки важливо підібрати гідну кандидатуру.

Політика, 08.10.2020 11:16