Фото: ілюстративне. Джерело: Twitter Esports World Cup

Заробили $100 000: українська команда NAVI перемогла у престижному кібертурнірі з Counter-Strike 2

Українська кіберспортивна команда Natus Vincere впевнено переграла німецький колектив MOUZ у фіналі IEM Rio 2024 з дисципліни Counter-Strike 2. Гра проходила у форматі Во5 та завершився з рахунком 3:1 на користь української команди.

Як повідомляє "Чемпіон", поєдинок почався з вибору "мишок" Inferno, де українські гравці розпочали гру невпевнено і поступилися у першій половині. Проте після зміни сторін NAVI не лише відігралися, але й здобули перемогу.

Так, коли гра перейшла на Dust2, де "Народжені перемагати" не залишили жодного шансу німецькій команді, програвши їм лише два раунди, та перевели гру на мапу Mirage. Матч, як і перший, почався на користь німецького колективу. Сама гра була доволі рівною, втім в основних раундах NAVI не вистачало влучних пострілів від снайпера команди Ігоря "w0nderful" Жданова.

Проте результат поєдинку вирішився на мапі Ancient, де німецька команда, здавалося, знову здобуде перемогу. Втім, Natus Vincere зробили неймовірний камбек з рахунку 10:2 та підняли над своєю головою трофей Ріо.

Так, за цю перемогу українська команада отримала 100 тисяч доларів та путівку на IEM Katowice 2025. Зауважимо, що у складі Natus Vincere виступають двоє українців, литовець, румун та фін:

  • Валерій "b1t" Ваховський (Україна)
  • Юстінас "jL" Лекавічус (Литва)
  • Алексі "Aleksib" Віролайнен (Фінляндія)
  • Міхай "iM" Іван (Румунія)
  • Ігор "w0nderful" Жданов (Україна)
  • Андрій "B1ad3" Городенський (тренер, Україна).

Нагадаємо, у липні NAVI здобули перемогу на турнірі Esports World Cup з гри Counter-Strike 2. За перемогу в турнірі спортсмени отримали 400 тисяч доларів призових.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.10.2024 09:46