Фото: Twitter Esports World Cup

Кіберспортивна команда з України перемогла в турнірі Esports World Cup

Кіберспортивна команда NAVI з України здобула перемогу на турнірі Esports World Cup з гри Counter-Strike 2. За перемогу в турнірі спортсмени отримали 400 тисяч доларів призових.

Як повідомляє офіційний сайт команди, колектив також здобув 1000 клубних очок.

У ході турніру українська команда зіграла чотири спаринги. Спочатку гравці здолали бразильську команду FURIA, а потім — FaZe, де грають спортсмени з всієї Європи.

"Opening Stage видався для нашого колективу нескладним. У протистоянні з FURIA проблеми NAVI відчули лише на першому Nuke (13 : 11), а вже на Mirage наша команда забрала кожен раунд за сторону атаки та довела матч до переможного результату", — йдеться у повідомленні.

У півфіналі NAVI з труднощами, але все ж перемогла німецьку MOUZ із загальним рахунком 2:1. А у фіналі українські кіберспортсмени обіграли ще один колектив з Німеччини — G2. Поєдинок закінчився з таким же рахунком — 2:1.

Фото NAVI

Фото: Twitter Esports World Cup

Водночас на офіційному сайті команди наголосили, що наступного разу глядачі побачать NAVI на турнірі BLAST Premier Fall Groups 2024, який для української команди почнеться 31 липня матчем проти команди BIG.

Нагадаємо, у квітні NAVI здобули перемогу на першому чемпіонаті світу з Counter-Strike 2, який відбувся у столиці Данії Копенгагені. До того ж під час трансляції на каналах Maincast було зібрано донатами понад 5,6 мільйона гривень на потреби бійців "Азову". У NaVi повідомили, що подвоять цю суму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.07.2024 11:02