Фото: Офіс президента

Зеленський наступного тижня виступить перед Сенатом США, — ЗМІ

Президент України Володимир Зеленський наступного тижня виступить перед американськими сенаторами у Вашингтоні. Виступ заплановано на четвер, 21 вересня.

Про це повідомляє телеканал CNN, з посиланням на неназваного помічника президента України.

За даними видання, український гарант виступить перед сенаторами близько 10:00 за місцевим часом. Про що Зеленський говоритиме із сенаторами та яка головна тема його промови, поки не відомо.

Варто зауважити, що 21 вересня у Зеленського також запланована зустріч із американським лідером Джо Байденом. Зокрема, Байден зустрінеться із українським колегою після участі в заходах тижня високого рівня Генеральної асамблеї ООН.

Нагадаємо, 14 вересня Сполучені Штати Америки запровадили новий пакет санкцій проти Російської Федерації. Цього разу під обмеження потрапили заводи, банки та кораблі. Під обмеження потрапили 24 особи, серед них є громадяни Грузії та Польщі.

Додамо, раніше повідомлялося, що Україна отримає ще 1,25 мільярда доларів від Сполучених Штатів Америки. Гроші надійдуть у межах програми PEACE in Ukraine. Кошти буде спрямовано на підтримку незахищених верств населення, а також тих, хто працює на забезпечення виконання функцій держави та надання освітніх і медичних послуг.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 17.09.2023 20:20