Зеленський зі Слов'янська привітав наших захисників із Днем ЗСУ (відео)

06 ГРУДНЯ 2022 13:55

Сьогодні, 6 грудня, день Збройних сил України президент Володимир Зеленський традиційно зустрічає його на передовій разом з військовослужбовцями, які тримають оборону і захищають нашу країну від російських окупантів.

Про це повідомляється у Telegram-каналі глави держави, пише TrueUA.

У своєму відеозверненні він попросив вшанувати хвилиною мовчання полеглих захисників.

"Дорогі захисники, ви бороните рідну землю, щодня і завжди ми будемо пам'ятати про ваш подвиг. Ми будемо допомагати вашій роботі, вклонятися вашій силі. Традиційно я зустрічаю цей день на передовій з бійцями", – сказав Зеленський.

Очільник держави наголосив, є те, що лишається незмінним, сталим, сталевим – відвага, витримка, воля українських сил, а з ними й наша свобода.

"Ваша незламність, а отже наша незалежність. Ваша звитяга і наша подяка за це. Ваша мужність і наша гордість за це, ми пишаємось нашими Сухопутними військами, нашими Повітряними силами, пишаємось Військово морськими силами, пишаємось нашими Силами спеціальних операцій, пишаємось нашою воєнною розвідкою, пишаємось нашими Десантно-штурмовими військами, пишаємось всім, пишаємось Збройними Силами України", – сказав президент.

Глава держави акцентував, сьогодні не просто День Збройних сил України, а й рік ЗСУ.

Зеленський додав, що хтось називав себе "другою армією світу", а тепер усі бачать, у кого насправді в цьому рейтингу перше місце, та підкреслив, що шлях до вільної України лежить через вільні Донецьк, Луганськ і Крим.

Нагадаємо, минулої доби Росія знову масовано обстріляла Україну ракетами. Вдалося збити понад 60 ракет з близько 70.

Відео, 06.12.2022 13:55