Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента

Зеленський знову збирав військовий кабінет: анонсував результати, які відчує ворог

Президент України Володимир Зеленський провів у середу, 13 вересня, чергове засідання військового кабінету. Щоправда, цього разу він не оприлюднив його подробиць.

"Військовий кабінет. Сьогодні без деталей. Але результати будуть. Ворог їх відчує", — лаконічно написав український лідер у своїх соцмережах.

До речі, Зеленський скликає військовий кабінет уже другий день поспіль. У вівторок, 12 вересня, теж не було багато деталей. Президент лише зазначив, що "у вузькому колі людей обговорили вузьке коло питань, говорили лише про фронт: продовження нашого наступу, напрямки, прогнози, забезпечення, зброя та боєприпаси, власне виробництво, інформація розвідок".

Зеленський додав, що українські сили готуються до зустрічних дій ворога. Йдеться про зведення укріплень, підсилення наших оборонців на відповідних ділянках, дані розвідок про дати та напрямки.

Раніше Зеленський в інтерв'ю виданню The Economist заявляв, що навіть незначний прогрес на полі бою має велике значення для України. На його думку, українським військовим необхідно натиснути на російських окупантів на Півдні, що змусить їх втекти із цього та інших напрямків на передовій. Він зазначив, що захисникам України вдалося прорвати першу із трьох основних оборонних ліній країни-агресора Росії у Запорізькій області. Водночас Зеленський наголосив, що великий прорив ще попереду.

Нагадаємо, що протягом минулої доби Збройні сили України потужно вдарили по танках та бронетехніці ворога, ліквідували ще 590 російських терористів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.09.2023 14:26