Фото: росЗМІ

"Жаби змагаються з гадюками": у розвідці розповіли, яка доля чекає рашиста Суровікіна

Заступника командувача об'єднаного угрупування військ Росії в Україні генерала Сергія Суровікіна частково позбавили повноважень. Він перебуває на території Російської Федерації.

Відповідну заяву зробив речник Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов під час телемарафону.

За його словами, після невдалого бунту ватажка ПВК "Вагнера" Євгенія Пригожина у Росії "жаби змагаються з гадюками", а сам Суровікін фактично позбавлений своїх повноважень.

"Якщо говорити про його подальшу долю, то побачимо, вона ще не вирішена", — сказав Юсов.

Нагадаємо, видання Financial Times повідомляло, що Кремль розправляється з прихильниками ПВК "Вагнера" після невдалого заколоту найманців. Саме з цієї причини генерал російської армії Сергій Суровікін був затриманий.

Також повідомлялось, що під час бунту диктатор Володимир Путін покинув Москву і нібито відпочивав на яхті свого соратника — олігарха Юрія Ковальчука. Воєнний злочинець полетів у Санкт-Петербург, де буцімто спостерігав за святом випускників "Червоні вітрила", яке завершується світловим шоу.

Своєю чергою начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов повідомив, що Федеральна служба безпеки Росії отримала завдання ліквідувати Пригожина після спроби збройного заколоту у РФ.

Крім того, президент України Володимир Зеленський вважає, що після заколоту Володимир Путін зіткнувся з найсерйознішою загрозою для своєї влади за останні два десятиліття.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.07.2023 08:58