Жінка закрила собою дитину від нападу собак (ВІДЕО)

03 БЕРЕЗНЯ 2019 11:26

У Єгипті біля Каїра незнайома жінка закрила собою 9-річного хлопчика, на якого напали дві великі собаки. Її вчинок зафіксували камери відеоспостереження, передає DailyMail. На кадрах видно, що хлопчик стояв біля дороги разом з іншими дітьми, коли поруч з'явилися два великих пса.

Діти почали тікати, однак один із хлопців – Моххамед Ехаб – не встиг цього зробити. Він уже підбігав до будівлі й був на сходах, що ведуть до дверей, коли тварини його наздогнали.

Собаки вчепилися в нього, проте в те, що відбувалося, втрутилися дві жінки – ймовірна власниця тварин і просто перехожа. Господиня відтягнула одну із собак – німецьку вівчарку – за хвіст. Тим часом незнайомка закрила дитину своїм тілом, щоб врятувати від укусів. Хлопчика доставили в лікарню в критичному стані з ранами по всьому тілу і лихоманкою.

Його батьки розповіли, що психологічно дитині вже краще, і він, незважаючи на напад, не став ненавидіти собак.

У свою чергу в поліції повідомили, що господиня вихованців уже заплатила штраф у дві тисячі єгипетських фунтів (близько трьох тисяч гривень). Однак батьки не збираються залишати цю справу та готуються до судового позову.

Відео, 03.03.2019 11:26