Артем Довбик. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Жодної результативної дії: українець Довбик отримав ганебну оцінку за матч "Роми" проти "Венеції"

Український нападник італійської "Роми" Артем Довбик отримав найнижчу оцінку серед гравців стартового складу команди за матч чемпіонату проти "Венеції". Форвард вийшов у стартовому складі римлян та провів на полі увесь поєдинок.

Матч шостого туру Серії А пройшов 29 вересня, в якому "Рома" здолала "Венецію" з рахунком 2:1. Від порталу SofaScore 27-річний українець разом отримав найгіршу оцінку серед футболістів стартового складу "Роми" — 6,9. Таку ж оцінку поставили партнеру Довбика — Стефану Ель-Шаараві.

Український нападник італійської "Роми" Артем Довбик отримав найнижчу оцінку серед гравців стартового складу

Скріншот з сайту SofaScore

Статистичний портал WhoScored поставив Артему найгірший бал серед футболістів "Роми", які вийшли у старті римлян — 6,4.

Статистичний портал WhoScored поставив Артему найгірший бал серед футболістів "Роми"

Скріншот з сайту WhoScored

На рахунку Артема Довбика три удари повз ворота суперника, 33 дотики до м'яча, 11 точних передач з 16 (69%), одна вдала спроба дриблінгу з трьох, 11 втрат, чотири підбирання, два виграні єдиноборства з шести, одне введення ауту, 11 дотиків до м'яча у штрафному майданчику "Венеції".

У поточному сезоні Артем Довбик зіграв шість поєдинків, у яких забив три голи за "Рому".

Раніше нападник римської "Роми" та гравець збірної України Артем Довбик прокоментував свій дебютний гол у Лізі Європи. Українець відзначився забитим м'ячем у матчі проти іспанського "Атлетіка" (1:1).

Нагадаємо, раніше Довбик поділився своїми думками щодо своєї адаптації у клубі та взаємодії з партнерами по команді. Українець вважає захисників італійського чемпіонату сильнішими за центрбеків іспанської Ла Ліги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 29.09.2024 19:38