Фото: соцмережа X "Роми"

Довбик розповів, чим італійська Серія А складніша за іспанську Ла Лігу

Нападник збірної України та італійської "Роми" Артем Довбик поділився своїми думками щодо своєї адаптації у клубі та взаємодії з партнерами по команді. Українець вважає захисників італійського чемпіонату сильнішими за центрбеків іспанської Ла Ліги.

Як повідомляє Tribuna.ua, про це українець висловився після матчу п'ятого туру Серії А "Рома" — "Удінезе" (3:0). 

У цьому матчі український форвард відкрив рахунок влучним ударом з лівої ноги. За свої дії проти "Удінезе" Артема визнали найкращим гравцем матчу. Футболіст забив сам та віддав гольову передачу на Томмазо Бальданці.

"Дуже важливий результат для нас. Він був потрібен нам, щоб повернути впевненість. Мені довелося адаптуватися до нової ліги та нових захисників, які є сильнішими", — зауважив він.

Також Довбик наголосив, що йому дуже подобається грати з зірковим аргентинцем Пауло Дибалою та висловив сподівання, що зможе "багато грати з ним".

"Грати з Дибалою — це прекрасно, у нас чудовий зв'язок і я сподіваюсь, що зможу знову багато грати з ним", — додав футболіст.

У поточному сезоні українець відзначився двома забитими м'ячами за італійський гранд у перших п'яти матчах чемпіонату Італії.

Нагадаємо, видання Calcio e Finanza нещодавно підрахувало, що загальна сума, яку футбольний клуб "Рома" витратить на українського нападника Артема Довбика в сезоні-2024/2025, складає 12,575 мільйона євро. Це найвищий показник в італійській команді.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.09.2024 03:00