Фото: соцмережа X "Роми"

Довбика визнали найкращим гравцем матчу з "Удінезе": на рахунку українця гол та асист (відео)

Італійська "Рома", за яку виступає український форвард Артем Довбик, здобула першу перемогу в Серії А. Наш земляк відзначився у матчі голом та асистом, за що був визнаний найкращим гравцем матчу.

Про це повідомляє Серія А.

Перша перемога римлян сталась у п’ятому турі чемпіонату, в якому "вовки" розгромили "Удінезе" з рахунком 3:0. Це дозволило "Ромі" піднятися на дев'яту сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі шість балів.

За свої дії проти "Удінезе" Артема Довбика визнали найкращим гравцем матчу. Футболіст забив сам та віддав гольову передачу на Томмазо Бальданці.

Статистика Довбика в матчі з "Удінезе"

Артем Довбик провів на полі усі 90 хвилин та отримав оцінку у 7,5 бала від статистичного порталу SofaScore. Лише його партнер по атаці Пауло Дибала отримав вищий рейтинг — 8.0.

В активі Артема один гол, один асист, два удари по воротах, один удар повз ворота, нуль успішних спроб дриблінгу з двох, 31 дотик до м'яча, 16 точних пасів з 20 (80%), один ключовий пас, п'ять виграних дуелей з 14, сім втрат м'яча, два офсайди, одна захисна дія.

Цього сезону 27-річний Артем Довбик забив два голи в п'яти поєдинках.

Нагадаємо, видання Calcio e Finanza нещодавно підрахувало, що загальна сума, яку футбольний клуб "Рома" витратить на українського нападника Артема Довбика в сезоні-2024/2025, складає 12,575 мільйона євро. Це найвищий показник в італійській команді.

Раніше український футболіст Артем Довбик забив перший м'яч у складі італійської "Роми". У матчі 4-го туру Серії А завдав влучного удару у ворота "Дженоа". Загалом матч закінчився внічию 1:1.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 23.09.2024 06:48