Артем Довбик. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Український форвард Довбик забив дебютний гол за "Рому", але римська команда не перемогла (відео)

Український футболіст Артем Довбик забив перший м'яч у складі італійської "Роми". У матчі 4-го туру Серії А завдав влучного удару у ворота "Дженоа". Загалом матч закінчився внічию 1:1.

Форвард з України відзначився в першому таймі. Гол став для нього дебютним після переходу до "Роми" під час літнього трансферного вікна.

Довбик відкрив рахунок на 37 хвилині. Масована атака римлян призвела до удару Пізіллі в кут, із яким впорався голкіпер Голліні. Однак воротар господарів відбив м'яч перед собою, а українець вчасно зіграв на добиванні.

Арбітр спершу гол не зарахував через офсайд. Однак, після втручання системи відеоасистента арбітра суддівська бригада змінила свій вердикт.

Однак втримати перевагу римлянам не вдалося. Гол 22-річного бельгійського захисника Коні Де Вінтера відібрав у команди Артема Довбика перемогу перед самим фінальним свистком.

Варто зазначити, що ще один український футболіст — півзахисник Руслан Маліновський — зіграв за "Дженоа" один тайм, він вийшов на заміну після перерви.

Нагадаємо, видання Calcio e Finanza нещодавно підрахувало, що загальна сума, яку футбольний клуб "Рома" витратить на українського нападника Артема Довбика в сезоні-2024/2025, складає 12,575 мільйона євро. Це найвищий показник в італійській команді.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 15.09.2024 15:58