Фото: Instagram-сторінка Артема Довбика

Відновився від травми: стало відомо, коли Артем Довбик зможе зіграти за "Рому"

Нападник збірної України та італійського клубу "Рома" Артем Довбик завершив відновлення від м'язової травми. Гравець повернувся до тренувань у загальній групі.

Як повідомляє видання Corriere dello Sport, український футболіст буде готовий вийти на поле у матчі четвертого туру чемпіонату Італії проти "Дженоа", за яку виступає українець Руслан Малиновський, 15 вересня.

Зазначається, що 27-річний форвард отримав пошкодження на початку вересня та пропустив матчі збірної України у Лізі націй проти Албанії (1:2) та Чехії (3:2). Обидва матчі підопічні Реброва програли. 

Наразі Довбик проходить процес адаптації в італійському гранді та ще не відзначився забитими м'ячами. Зокрема, у минулому сезоні нападник забив 24 голи та зробив вісім результативних передач. Так, він став кращим голеадором Ла Ліги у складі іспанської "Жирони". Тоді українець отримав престижний титул "Пічічі". 

За інформацією спортивних інсайдерів, римляни заплатили каталонському клубу за українця 32 мільйони євро, а ще близько шести мільйонів євро були прописані бонусами у п'ятирічному контракті Довбика з "Ромою". В римському клубі наш гравець виступає під 11 номером. 

Нагадаємо, лондонський "Челсі" планує цього сезону у зимове трансферне вікно відправити українського півзахисника Михайла Мудрика в оренду. У поточному сезоні українець відзначився однією результативною передачею у чотирьох матчах за англійський клуб.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 13.09.2024 11:27